Átalakította és ingyenessé tette a nyelvtanároknak digitális nyelvtanuló szoftverét az iTOLC

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Céljuk, hogy teljeskörű szakmai és szervezési támogatást nyújtsanak a nyelvtanároknak digitális rendszerükkel

A nyelvtanároknak elképesztő mennyiségű online, digitális megoldás áll rendelkezésére a távoktatáshoz, de ezekből megtalálni a legjobban használhatót, bevezetni és megszervezni az oktatást sok munka és sok időt igényel. A jelenlegi helyzetben viszont gyors és jól használható megoldásra van szükség a tanárok munkájának megkönnyítésére és az oktatás folyamatosságának biztosítására.

Az “iTOLC for Schools” célja az, hogy ne csak egy eszközt, hanem teljeskörű szakmai, operatív és szervezési támogatást is biztosítson valamennyi regisztráló nyelvtanárnak és oktatási intézménynekingyenesen.

Az iTOLC for Schools program nyelvtanároknak segít ingyenes digitális rendszerrel

Az iTOLC for Schools program nyelvtanároknak segít ingyenes digitális rendszerrel

Az iTOLC innovatív nyelvvizsgaközpont, ezért feladatának érzi, hogy legjobb tudásával segítse a világjárvány miatt digitális oktatásba kényszerülő diákokat és tanárokat. Gyors és hasznos segítséget szeretnének nyújtani a nyelvtanulásban.

“Segítünk, hogy segíthess a diákjaidnak” szlogennel indították el az “iTOLC for Schools” elnevezésű, általános és középiskolai tanároknak szóló ingyenes programjukat.

„Tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a tanulás megkönnyítéséhez a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Az iTOLC Nyelvvizsga csapata ezért néhány nap leforgása alatt a meglévő éles vizsgáztatási rendszerét felhasználva, de azt jelentősen átalakítva kidolgozott és létrehozott egy valós segítséget a nyelvtanárok távoli oktatásához” – mondta Egyed Bernadett, az iTOLC Digitális Nyelvvizsgaközpont vezetője.

Az ingyenes iTOLC for Schools program legfontosabb elemei:

  • egyszerűen használható tanári értékelő felület és hozzá tartozó saját fejlesztésű feladatbank angol és német nyelvből, négy tudásszinten
  • videós szakmai és rendszerbemutató gyorstalpaló tanároknak, YouTube lejátszási lista és Webuni-s kurzus formájában is, ezek 30 perc alatt elsajátítható tartalmak
  • szakmai támogatás a nyelvtanároknak az értékelésben, több fórumon is
  • a hét 6 napján elérhető szolgáltatás
  • teljeskörű online / otthoni vizsga-, és dolgozatalkalom szervezés, beleértve a diák számára történő eredményközlést és tanároknak szóló összefoglaló riportot is
  • további egyedi tanári igény szerint egyéni tanmenetből feladatok beágyazását vállaljuk
    folyamatos telefonos “forródrót” a tanároknak

Az iTOLC Nyelvvizsgaközpont azt vallja, amit társalapítója, a Katedra Nyelviskola: “Sikeres nyelvtanulás, sikeres élet!”

Az „iTOLC for Schools” programra itt tudnak jelentkezni: https://blog.itolc.hu/itolc-for-schools/

Tanuljatok nyelveket!

…és támogassátok a digitális oktatás elterjedését ->

Juttassuk el minél több tanárhoz ezt az információt!

Szép napot!

Üdvözlettel

a SuperMe csapata

 

Share.

About Author

Comments are closed.